Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
SerbianChildrensBooks

Srpske Dečje Knjige - Serbian Children Books

December 29 2016 , Written by JPC Chicago Published on #serbian childrens books, #srpske decije knjige, #serbian books, #serbian bookshop online, #knjige za decu, #knjige na srpskom u americi, #serbian books buy, #srpske decje knjige, #scb, #books for kids, #srpske knjige amerika

Srpske Dečje Knjige - Serbian Children Books - http://serbianchildrenbooks.com/

Srpske Dečje Knjige - Serbian Children Books - http://serbianchildrenbooks.com/

Srpske Dečije Knjige (SCB) su deo J Printing Centra u Čikagu i srpski uvoznik knjiga za decu u Sjedinjenim Američkim Državama. SCB vam omogućava da brzo i lako naručite knjige, slikovnice, bajke i rečnike online kako biste omogućili Vašoj deci da uče i neguju srpski jezik. Naše knjige su na ćirilici tako da će Vaša deca naučiti da pišu i čitaju naše prelepo pismo na zabavan i jednostavan način!

http://serbianchildrenbooks.comA kome su one najpotrebnije? Pa naravno, najmlađima! Ako na vreme uđu u čarobni svet bajki, pesama i priča, postaće bolji i plemenitiji, a samim tim i korisniji i sebi i društvu u kome egzistiraju. Važnost posla koji radimo je da našoj deci koja, sticajem okolnosti žive i rastu van otadžbine, olakšamo upoznavanje sa njihovim duhovnim korenima i izvorima. Da ne zaborave ko su i odakle su. A ako to ne možemo, onda nam je dužnost da bar pokušamo.

Iz ovog razloga možemo da kažemo, bez lažne skromnosti, da naša kompanija ima misionarsku ulogu da na američkom tržištu predstavi i ponudi knjige koje deci poreklom sa naših prostora mogu da dočaraju postojbinu i da im pruže znanja o njihovim precima, njihovoj tradiciji i kulturi.

Kategorije

Serbian Children’s Books online bookstore

Na stranici Katalog možete pogledati celokupnu ponudu naših knjiga za decu na srpskom jeziku. Nudimo najlepše srpske dečije knjige koje možete kupiti u Čikagu i na teritoriji cele Amerike. Kupite knjige za decu online preko naše online prodavnice.

Pogledajte našu ponudu na KATALOG stranici i ako nađete knjigu vam se sviđa ćemo Vam je poslati u roku od nekoliko dana.

 

- POSETI SAJT -

 

Posetite naš YouTube kanal i pogledajte naše knjige, slušajte bajke i basne!

scb-youtube

SCB (Serbian Children’s Books online bookstore) enables you to quickly purchase books, photo books, fairytales and dictionaries online to permit your kids enjoy and to understand Serbian language. Our publications are on cirilica, so that your kids can learn how to write and read our lovely letter in easy and many entertaining way! When you have friends or Serbian sort Bosnia and Herzegovina them can surprise as well as their children with books on their language!

We have great selection of music and photo books for small kids (2-4), workbooks for preschoolers and primary school, grammar books and dictionaries. Beside this, we provide you fairy tales, handbooks for much and teachers more.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post